Medisch pedicure


  


 


Big journeys begin with small steps…


Welkom bij Voetzorg Westland!

Mijn naam is Ingrid van der Vliet en ik ben met mijn medische voetzorgpraktijk  gevestigd in één van de Westlandse kernen: 's-Gravenzande.

U kunt bij mij terecht voor medisch noodzakelijke voetzorg ten gevolge van bijvoorbeeld diabetes, reuma, CVA en oncologie, maar zonder medische aanleiding bent u ook van harte welkom. 

Hygiëne, kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij mij hoog in het vaandel. Ik plan de afspraken ruim in, zodat ik ook écht alle tijd kan maken om een ieder de aandacht en behandeling te geven die nodig is.

Ik ben lid van brancheorganisatie ProVoet en sta geregistreerd in het kwaliteitsregister van Procert, waarmee ik mijn kwaliteit inzichtelijk maak, regelmatig bijscholing volg en werk volgens vastgestelde (hygiëne)richtlijnen.

Zien we elkaar snel? U kunt via de groene button boven aan de pagina een afspraak maken.
 ProVoet lidnummer 319766

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure en behartigt de belangen van haar leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne.

Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo. 
 
 
 
E-mailen